Loimu apuna opiskelijan kiireissä

Moikka ympäristö- ja luonnonvaraekonomian opiskelija!
Me loimussa haluamme keventää opiskelijan kiireitä auttamalla parhaamme mukaan työelämään liittyvissä kiperissä kysymyksissä. Lue alta vinkit loimun palveluista, jotka auttavat sinua saavuttamaan työelämän unelmasi ja tavoitteesi!
Terkuin,
Jade Sivén, Viikin uusi kampuspromoottori

Kevät on pitkällä ja työelämä yhden askeleen lähempänä.

Opiskelijan kevät huipentuu usein horisontissa häämöttävään unelmien kesätyöhön, harjoitteluun tai valmistumisen jälkeiseen työpaikkaan. Töihin mennessä ei kannata jäädä yksin, vaan liittyä oman alan iloiseen porukkaan – Loimuun!


Loimu ry, eli luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto on sinun alasi oma liitto. Meillä on loimussa välitön ja pirteä matalan kynnyksen meininki. Me haluamme tukea sinua työurallasi aina opiskelijasta eläkeläiseen.


Päästyäsi töihin Loimu on tukenasi esimerkiksi mahdollisissa työsuhteen riita- ja ongelmatilanteissa tarjoamalla jäsenyytemme kuuluvaa laki- ja työsuhdeneuvontaa. Kauttamme voit myös liittyä työttömyyskassaan ja alkaa kerryttää itsellesi niin sanottua työssäoloehtoa, jonka täytyttyä olet oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan. Ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha on suurempi kuin mitä saisi työttömyysajalta, jos olisit vain Kelan peruspäivärahan tai työmarkkinatuen varassa. Ajattele työttömyyskassa vakuutuksena siltä varalta, että sattuisit joskus joutumaan työttömäksi tai etsimään uutta työtä vähän pidemmän aikaa!


Kun syksyllä palaat kesätöistä tai harjoittelusta takaisin kampukselle, on Loimu sinua jo siellä odottamassa. Aktiiviset opiskelijayhdistyksemme järjestävät monipuolista ohjelmaa pitkin vuotta, juuri sinua varten. Kesätyön tai harjoittelun jälkeen autamme sinua jälleen matkallasi kohti työelämää. Tarjoamme opiskelijajäsenillemme vuodessa satoja työelämän kannalta hyödyllisiä tapahtumia, sekä laajat ura- ja työelämäpalvelut. Voit esimerkiksi tarkistuttaa työhakemuksesi, CV:si ja LinkedIn-profiilisi meillä, jotta sinulla on jälleen parhaat mahdolliset edellytykset seuraavassa työnhaussasi – kenties tällä kertaa jo opintojen jälkeiseen ensimmäiseen vakituiseen työhön.


Loimu on alojemme opiskelijan ja työntekijöiden paras kaveri, liity siis opiskelijajäseneksemme ja nauti näistä jäsenelle maksuttomista laajoista henkilökohtaista ura- ja työelämäpalveluistamme. Tervetuloa mukaan Loimuun!


Terveisin,
Henri ja Toni Loimun toimiston opiskelijasektorilta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *