Tapahtumat

Vuorovaikeutus ry järjestää monipuolisia tapahtumia ympäri vuoden. Meillä VV:llä halutaan varmistaa, että kaikki pääsevät nauttimaan opiskelijatoiminnasta, ja VV:n tapahtumiin voi osallistua matalalla kynnyksellä yksin tai kavereiden kanssa. Tapahtumatarjonnasta löytyy VV:n perinteistä jokavuotista toimintaa sekä uusia hauskoja kokeiluja. Jos sinulta on huikea idea uudelle tapahtumalle, älä epäröi laittaa meille viestiä sähköpostilla vv-hallitus[at]helsinki.fi tai yksityisviestinä Instagramissa tai Facebookissa!

Newbies Night

Syksyn starttaavan aktiivisen ja rankan orientaatioviikon jälkeen kaipaa rentoa hengailua uusien opiskelijakamujen kanssa. Vuorovaikeutus järjestääkin syyskuussa Newbies Nightin, jossa toivotetaan tervetulleeksi sekä fuksit että maisterifuksit! Hauskaa pidetään rennosti naposteltavien, juomien, pelien ja saunan merkeissä.

Sieniretki

Syyskuun tai lokakuun aikana uudeksi perinteeksi on muodostunut sieniretken järjestäminen Helsingin lähialueiden metsiin, esimerkiksi Sipoonkorpeen. Pääset fiilistelemään luontoa kauneimpaan ruskan aikaan ja keräämään pakkasen täyteen sieniä!

Pikkujoulut

VV:n pikkujouluja ei kannata missata! Odotettavissa on riisipuuroa, kuuluisaa regulaattoria, ja pukkikin saattaa löytää paikalle…

Karonkka/Hallituksenvaihtajaiset

Uuden vuoden alussa, kun hallitus vaihtaa toimijoitaan VV kutsuu koolle kaikki VV:läiset viettämään virkailijanvaihtokaronkkaa hyvän ruuan ja seuran merkeissä!

Sitsit

Vuorovaikeutuksen tavoitteena on järjestää ainakin yhdet isommat sitsit vuodessa, usein yhteistyössä VEKE:n tai VITA:n kanssa. Suosituksi ovat tulleet ystävänpäivän kaverisitsit, joihin saa ottaa mukaan vaikka YET:n tai AGERE:n ulkopuolisen kaverin, sydänkäpysen, naapurin tai kurssikaverin! Hauskuus on taattu, kun pääset esittelemään VV:n sitsikulttuuria mahdollisesti kokemattomille sitsaajille.

Excut

VV järjestää vuodessa yleensä yhden pidemmän muutaman päivän excun. Excu järjestetään vuorovuosittain ulkomailla tai kotimaassam yleensä syksyllä. Excuilla tärkeää on miettiä ympäristöystävällisyyttä, emmekä jatkossa aio enää lentää excuille, vaan käytämme kulkuvälineenä esimerkiksi ympäristöystävällistä junaa. Excut ovat oiva tilaisuus verkostoitua, tutustua alan työmahdollisuuksiin, inspiroitua tulevaisuudesta ja lähentyä entisestään opiskelukamujen kanssa!

Viikin Ekonomistien Vappu

Opiskelijoiden lukuvuosi huipentuu vappuun, ja tottakai VV on osana viikonmittaista hauskanpitoa! Vappuna VV on järjestänyt sitsejä, osallistunut Zetorin vetoon ja viettänyt vappupäivää Ulliksen piknikillä. Tätä hauskuutta ei kannata missata!

Lammassaaren piknik

Vuorovaikeutuksen tapahtumat eivät hiljene kokonaan kesälläkään, kun vuosittaisena perinteenä VV on suunnannut Lammassaareen vilttien ja retkituolien kanssa nauttimaan lämpimästä kesäillasta. Ja mitä olisi piknik ilman VV:n loistavia eiväitä?!