ViTan kaudenavajaissitsit ja Viikki Grand Prix (Alkuperäinen julkaisu 1.4.2016)

Seuraava katkelma perustuu tositapahtumiin, eli muiden yleläisten kertomuksiin, sillä tiedottaja ei itse valitettavasti päässyt mukaan sitsaamaan ViTan eli Viikin taloustieteilijöiden Season opening sitseille. Erittäin huono päätös, joka perustui ajatukselle, että voisihan sitä opiskellakin joskus. Miten sen opiskelun lopulta kävi, ei siitä sen enempää. Kun yritin seuraavana aamuna udella rakkailta yleläisiltämme sitsien perään, että miten meni ja voisitteko lähettää nyt niitä kuvia blogipäivitystä varten, sain samantien vastauksen ”Ei oo kuvia, eikä kyllä muistikuviakaan.”. Sitseillä oli siis ollut ilmeisen railakas meininki, jota pääsin edes osittain katkerana ja kateellisena kotisohvalta seuraamaan erinäköisten snapchat-päivitysten kautta. Niin, mitähän sitä nyt näistä sitseistä sitten kertoisi. Kuvien perusteella ruoka ainakin oli ihan 5/5 ja koristeisiinkin oli panostettu huolella. Kuvissa Alina-sali hehkui kauniisti eri sinisen ja hopean sävyissä ja myös Juha88 näytti viihdyttäneen ja villinneen opiskelijakansaa oikein urakalla, niin kuin se teki Viikki Grand Prixissäkin, josta aionkin kertoa seuraavaksi. Sen verran voisin vielä todeta, että näitä bileitä ei todellakaan kannata jättää välistä! Jos aion ensi vuonna vedota näiden bileiden ilmottautumisen auetessa koulukiireisiin, estäkää ja ilmoittakaa minut sinne vaikka kysymättä ja lähettäkää lasku perään! Hyvää meininkiä odotettavissa jatkossakin.

Noin paria viikkoa sitsien jälkeen, 16.3. pidettiin Viikin vehreillä pelloilla Viikki Grand Prix eli tuttavallisemmin Viikki GP, jossa ideana oli (ja on tulevaisuudessakin) kiertää erilaisia eri opiskelijaryhmien, yleensä ainejärjestöjen pitämiä rasteja ja kerätä niistä pisteitä. Joukkueemme #ylehallitsee suoritus jäi suhteellisen pienille pisteille verrattuna potentiaaliseen, odotettavissa olleeseen murskavoittoon, joukkueemme jäädessä nauttimaan ilta-auringosta ja hyvästä seurasta lähinnä WiSkin eli ViikkiSkin ja ViTan rastien läheisyyteen. Rasteja oli vaikka minkälaisia, joista VV otti osaa lähinnä beerpoangiin, pantomiimiin ja kuplafutikseen mikä oli painosanalla erittäin hauskaa! Kuplafutiksesta on muuten tulossa oma turnauksensa Viikkiin, josta tietoa löytyy enemmän Facebookista, kun hakukenttään kirjoittaa Kuplajengi. Pysykää siis kuulolla! Redbull-auton läheisyydessä oli myös metsäläisten kärrysauna, jossa pääsi löylyttelemään hilpeässä ja avoimessa tunnelmassa muiden viikkiläisten kanssa. Paniikki iski lähinnä siinä vaiheessa, kun tiedottaja tajusi noin puolen tunnin saunomisen jälkeen, että saunassa ei ole suihkua ollenkaan. No, ei se niin nuukaa ole ja  onneksi B-grundillekin pääsee suihkuun (ja uusintakierrokselle saunaan) tarpeen tullen. Siinä joskus auringonlaskun jälkeen lähdettiin sitten joukolla jatkoille Maximeen, joka oli varattu kokonaan Viikki GP:n käyttöön ja jossa myös julkistettiin kisan voittajajoukkue. Joukkueiden määrästä vielä sen verran, että lähtöjä Viikki GP:seen oli 9, joista jokaisessa lähdössä starttasi liikkeelle noin 4-8 joukkuetta eli osallistuja oli siis todella paljon! Tänä vuonna ainakin omien havaintojeni mukaan kisailtiin pääosin viikkiläisten kesken, kun edellisinä vuosina mukana on ollut joitakin joukkueita sekä rastinpitäjiä myös muun muassa Kumpulan kampukselta. Sanoisin, että Viikki GP on yksi vuoden parhaista haalaritapahtumista mitä Viikistä löytyy.

Ennen Viikki GP:tä järjestettyihin merkkimarkkinoihin VV osallistui tällä kertaa lähinnä kuluttajan roolissa, sillä uutuusmerkkimme on vasta painossa eikä siten vielä saatavilla. Uudesta haalarimerkistämme juttua myöhemmin!

Kevättä rinnassa ja iloa ilmassa pärähtää tänään C-Grundilla Jenkkibileiden meiningeissä feat AVA eli Academic Vodka Association, jossa VV on todellakin paikalla! Klo 03:45 koittaa joukkopako Hemsedaliin, jossa ylehallitsee Megahupelluksen merkeissä upeissa 90-luvun väreissä. Monenlaista päivitystä ja meininkiä siis tiedossa!

VV toivottaa kaikille oikein aurinkoista kevättä, kesäloma TJ 1kk! 🙂

-VV:n tiedottaja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *