Miellyttävää vuorovaikeutusta vuosikokouksen merkeissä (Alkuperäinen julkaisu 24.2.2016)

Ensinnäkin, tervetuloa kaikki seuraamaan meidän ikiomaa, upouutta blogiamme, jota tarkoituksenani olisi päivitellä tämän hallituskauden ajan tämän hetkisenä tiedottajana! On suuri ilo päästä jakamaan kanssanne sitä yhteisöllisyyttä ja pilkettä silmäkulmassa mitä pienestä, mutta aktiivisesta ainejärjestöstämme löytyy. Aion siis julkaista tänne päivityksiä niin omista tapahtumistamme kuin myös muista kissanristijäisistä, joissa #ylehallitsee tavalliseen tapaansa. Pääsette myös nauttimaan niin Viikissä otetuista esteettisistä auringonlaskukuvista kuin ei niin esteettisistä kuvista sitsien aamun pikku (tai edes niin pikku) tunneilta, luonnon tasapainotilaa mukaillen ja sen säilyttäen. Pidemmittä puheitta tässä teille lähikuulumisiamme päivän vuosikokouksesta, jota pidettiin ainejärjestöläisellämme Arabianrannassa.

Kuva esteettisestä auringonlaskusta Viikissä

Laskareiden uuvuttamina ahkerimmat ja tunnollisimmat meistä suuntasivat suoraan Viikistä ainejärjestökokoukseen, jossa kului aikaa noin tunti ennen varsinaisen kokouksen alkamista. Tarjolla oli tällä kertaa emäntämme Saanan leipomaa herkullista suklaamoussekakkua ja sihteerimme Kaisan tuomia makoisia pikkusuolaisia.

Rentoa hengausta ennen varsinaisen kokouksen alkamista
Pikkusuolaista
Suklaamoussekakku

Kokoustajia ei tällä kertaa ollut liiakseen, mutta humoristisessa ja tiiviissä ilmapiirissä pidetty noin kahden tunnin mittainen kokous tuntui menevän kuin hujauksessa! Käsittelimme perinteisten vuosikokousaiheiden lisäksi myös tulevaa kandi-, maisteri- ja tiedekuntauudistusta (josta löytyy lisätietoa Flammasta) sekä suunnittelimme alustavasti kevään tulevia tapahtumia mitä onkin aikamoinen liuta. Onneksi meiltä löytyy kuitenkin juuri tähän hommaan sopivia innokkaita ja osaavia ainejärjestöläisiä! Mikäli kiinnostuit, löydät tulevista tapahtumista lisätietoja klikkaamalla yläotsikkoa ”Tapahtumat”, jonne pyrin linkittämään tapahtuman tapahtumasivut Facebookissa mikäli ne vain julkaistaan. Myös kokousten pöytäkirjat ja siten tarkemmat, kokouksella käsitellyt asiat on mahdollista lukea läpi klikkaamalla yläotsikkoa ”Pöytäkirjat”. Edellä mainittujen asioiden lisäksi vuosikokouksessa käsiteltiin myös menneitä tapahtumia, joita esimerkiksi ovat ViikkiSki – WiSkin reissu Tahkolle sekä ystävänpäiväsitsit yhdessä kuluttajaekonomian ainejärjestön Oikoksen ja markkinoinnin ainejärjestön Voluntaksen kanssa. Kokous päätettiin noin kello kaksikymmentäyksi, jonka jälkeen tiedottajan oli aika lähteä kotiin laskareiden pariin, joista ilmeisesti palautan tämän blogikirjoituksen huomisessa laskuharjoitustilaisuudessa. Tunnelma kerhohuoneella kenkiä jalkaan vetäessäni oli kuitenkin vielä varsin iloinen ja Juha88-biisin vaimeneminen lähtiessäni kerhohuoneelta nosti lähinnä mieleeni kysymyksen ”Olisiko sittenkin pitänyt jäädä pidemmäksi aikaa?”. Meillä on aika hyvä porukka kasassa.

Hyvästä porukasta on myös päätetty valita tänään seuraavat 2 uutta tutoria syksyn uusille kandifukseille, jotka ovat tiedottaja itse sekä mielenterveysvastaavamme Christine Laine. Kuten kuulostaa saattaa, niin huippusyksyä pukkaa! Varokaa vaan tulevat fuksit!

Seuraavaa päivitystä luvassa noin viikon päästä ViTan kaudenavajaissitsien jälkeen!

Be there or be square!

– VV:n tiedottaja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *